Money, money, money..

publicerat i Vardagliga saker.;
Har bott i stugan nu i fyra dagar. Har jobbat för fullt. Shit, Maya och jag!! Men är ledig imorn, så åkte hem för en lugn kväll hemma. Tog ett dopp innan jag åkte hem, var helt själv på badplatsen! Förutom en kille, ganska söt ;), haha. Men han gick när jag kom typ -.- HAHA. Men sedan kom två barn och en mamma. Den ena tjejen började prata med mig och sedan "lekte" vi tillsammans i vattnet! Riktigt härligt faktiskt! Åh. Jag badade i kläder. Så himla skönt!! Så, duschade även i kläder, när jag kom hem! Nä, men nu ska jag ta och spela Cityville.. Nej, jag är inte nördig.. Just det! Tog en glass idag med mina fina bröder! Gulligt! :)

What are words if we really donät mean them when we say them?

En dag gången, tusen kvar.

publicerat i Vardagliga saker.;
Kom nyss hem efter en annorlunda dag på jobbet. Kände mej otroligt nervös. Men, har mest pratat med Lena. Härlig tjej, det där!! Så, det är bara att stå i och jobba resten av sommarn nu med. Ska åka till stugan straxt, och stanna där tills torsdag! Ska skriva rejält på min bok nu ikväll. Serien här på bloggen, kommer också straxt att fixas! nu ska jag äta, muuuums! :D

It's friday, I'm in love.

publicerat i Vardagliga saker.;

Förlåt! Även att jag inte är helt upptagen nu om dagarna. Men jag skriver inte så mycket här iallafall. Jaa. Vad händer? Jo, igår åkte jag till Hultsfred för att jobba. Det blev en lugn träff med mycket diskussioner. Och, sedan lagade vi mat i typ två timmar. HAHA. Fick prata ut med Alicia. Riktigt skönt! :) Sedan blev det ledarmys, och jag fick även presenter av mina bästa arbetskamrater för att jag fyllt år!! :D Vid tio åkte jag till bästa Bekka, åkte hem en timme senare (a jag lovar, vi skulle kunna prata i typ ett år! ;o Så, idag fick jag även åka till Ronja och jobba. Skönt att verkligen ha kommit in i det nu. Känns bra!! Men börjar bli sjukt nervös inför att jag ska servera.. :s Så, blev en lugn kväll med träning med hundarna. Än så länge har jag varit ute med dem varje dag faktiskt! :D Ska även, mest troligt, börja med en show här på bloggen. För att införa lite nytt. Den kommer att gå varje söndag! :)  Ska även ändra lite mer i designen, när jag har tid!

Nä, nu börjar filmen igen som jag och pappa kollar på. :)