Kortkort update.

publicerat i Vardagliga saker.;
Hej!
 
Detta blir ett kort inlägg då jag snart ska sova. Måste bara betala en klocka först jag har köpt. Sedan köpte jag och mamma lite mer grejer på ellos. Billiga saker. I måndags köpte jag även ett par skor på rea, som jag kanske lägger ut imorgon. Har tillbringat hela dagen idag hos mormor som fyller 74 år idag. Trevlig dag. Orkar inte lägga in bilder, utan tänkte bara berätta att jag lever! :)

Trött kväll..

publicerat i Vardagliga saker.;
Hejdär!
 
Idag har jag tagit det lugnt här hemma, pluggat lite, en promenad med dogsen, en springtur med Zeb, diskat och fixat lite. En rätt latlig dag. Imorgon fyller min mormor år så vi ska dit och fira henne. Mamma och jag ska sätta oss och kolla lite på rean på ellos, igen.
Jag är sådär supertrött idag, så jag bara vill lägga mej och sova, så det blir nog sängen tidigt!! :))
 
Ha det superbra! :))

I den stora sorgens famn.

publicerat i Sådant som berör.;
Hej!
 
Jag är så ledsen för att jag inte skrev igår! Men min dag var så himla hektisk. På morgonen skulle jag till tandläkaren, usch usch. Jo men det gick väl bra. Märks dock att jag faktiskt börjar bli vuxen nu. Sedan var det hem och göra sig iordning för dagen. Lite senare var jag i kyrkan, vi skulle planera läger. Lika spännande varje gång! Därefter åkte vi in till Vimmerby, då vi skulle på begravning.Det var så mycket blandade känslor på en och samma gång. Men sorgen var den största. Just det där med att man vet att man inte träffar människan igen, att hon är borta. Samtidigt är det det mest naturliga här i världen. Hemskt är det hur som helst. Efteråt åkte vi hem till farmor och farfar och fikade och bara umgicks. Det var ett skönt slut. När vi sedan åkte hem hade jag en sådan hemsk huvudvärk att jag gick och la mej direkt.
 
 

Ha det bra, kära du!

Jag & min kusin Elsa.