Jag saknar er!

publicerat i Livet som au pair i USA, Och dessa funderingar.;
Ibland saknar jag er där hemma lite extra mycket. 
 
Små, små stunder dyker upp ibland, så jag saknar er. Jag har inte riktigt hemlängtan, utan trivs riktigt bra här, med mina familj och vänner. Men det kommer stunder, då jag verkligen känner mej som en gäst. För detta är bara mitt hem tillfälligt. Jag har mitt riktiga hem i Sverige. Det kommer jag alltid ha. Så när man vanligtvis är bjuden på att party känner man de flesta där, men här känner jag min familj. Några vänner och så, och alla är så nyfikna på vem jag är. Men jag saknar det där med att känna alla, att veta vem människor är och fråga hur det går nuförtiden. 
 
Tolka det inte som att jag inte trivs, för jag stormtrivs! 
 
Jag har lärt mig mer här än någonsin innan. På så många sätt. Och jag ångrar inte detta för en sekund. Jag har roligt nästan hela tiden, jag älskar allt häromkring och familjen och vännerna är hur bra som helst! 
 
Men självklart saknar jag er! Varenda en av er! Nej, nu ljög jag kanske. Jag saknar inte riktigt dem jag inte umgicks med, inte dem som inte står mej nära, på något sätt. Iaf. Jag saknar er! Mina bästa vänner jag träffade nästan varje dag. Mina bästa vänner jag träffade alltför sällan. Min familj och släkt. Alla mina fina vänner jag träffade lite då och då, på fester osv. Även om jag inte träffade er ofta, så saknar jag att kunna träffa er. Möjligheten att vara i närheten och bara stöta på varandra någonstans. 
 

Jag saknar er, men jag kommer hem en vacker dag. Och då kommer jag sakna den här världen, det här livet, som jag aldrig riktigt kan återvända till. 
 
 

Maryland - North Carolina - Virgina - Maryland!

publicerat i Livet som au pair i USA;
Friday, Friday!!! 
 
Jag kan glatt meddela att barnens morfar mår mycket bättre. Han opererades för två dagar sedan och han återhämtar sig nu bra. Det har varit en stressig vecka och mycket som pågått. Som ni kanske vet, jag ÄLSKAR spontanitet och bara göra saker jag känner för. Men, när det gäller jobb och saker jag ska vara ansvarig för, är det lite jobbigt. Som nu, allt är rörigt och jag har ingen aning om något. Ingen vet. Förstår ni?! Hur rörigt det är? Haha. Nejnejnejnej!!! Jag trivs här, i NC!! :D Men det är skönt att ha en rutin på jobbet, veta när och hur jag jobbar. Meeeeen, jag har ändå det bra, och när morfarn mår bättre så känns allt mycket bättre! 
 
Jag har det bra här, med bästa värdfamiljen, leker med barnen, kusinerna är jättemysiga! Tack o tack! 
 
DO YOU GUYS REMEMBER?!??! Jag skriver ju en bok, men har tappat energin till att skriva den. Varför?! Jag vet inte, har knappast tid eller lust när jag väl ha tid.. Det suger... 
 
Iaf, jag vet inte exakt när vi åker hem, det är rörigt, vi ska stanna i Virginia då barnens faster ska föda sitt barn idag! Så vi måste ju hälsa på!! Så mysigt!!! 

Vad som hänt sista tiden.

publicerat i Livet som au pair i USA;
God dag! :) 
 
Eller kanske, god kväll! 
Mina dagar är väldigt röriga för tillfället, kan berätta att barnens morfar legat på sjukhus sedan i fredags. Vi hade planer på Virginia för Thanksgiving men vi bytte sedan till North Carolina så vi kunde finnas här för honom. Inget är planerat, allt är en enda röra och det är förståeligt! 
 
Helgen som var tillbringade jag tillsammans med mina fina tjejor! Fredagen spenderade jag med Janina, lite spa och sedan gick vi ut. Vi sjöng karaoke! Så duktiga är vi!! I lördags följde jag med min familj på en thanksgiving feast. Mycket mysigt med god mat. Sedan åkte jag och Janina till Jessicas mamma välkommen hem - fest. Så mysigt att de flesta utav brudarna befann sig där. Kvällen bjöd på många, många skratt och mycket snack! I söndags åkte jag med Janina, Jessica och Christina till Ikea för att möta upp Evelina. Det var jättelänge sedan! Vi har en superhärlig dag med svensk mat och massa prat och skratt! 
Jag och Janina mötte upp några nya kompisar, stack till bio, The Hunger Games, och tillbaka till Applebees och våra vänner. En riktigt bra helg! 
 
Igår spenderade vi mycket tid i bilen för att åka hit och idag har barnen varit hemma med mej, tillsammans med deras kusin.