If this would be a perfect world, we'd be together.

publicerat i Vardagliga saker.;
I'm not really okey, but I will be. I know I will. 
 

Folk frågar mej hela tiden hur det känns när jag åker snart. Det är en jobbig fråga att svara på, såklart. Jag menar, hur långt svar vill ni ha egentligen?! Det är så blandade känslor, jag längtar efter min underbara familj och min bästa vän och hennes lilla bebis! Men det jag lämnar bakom mej känns så hemskt. Jag lämnar så mycket, ett helt liv, med familj, vänner, platser, allt. Det här är mitt liv nu och det finns så många människor och platser jag älskar här. Sedan vill jag inte ge er största utläggningen heller utav vad jag känner. Dels för att jag inte riktigt är säker på vad jag känner, men också för att det är svårt att förstå. Hur många utav er kan föreställa er att lämna ert liv, och aldrig återkomma? Jag har två liv, ett som jag nu ska återgå till, det andra som jag lämnar för alltid. Så många möjligheter, relationer, händelser, som inte fungerar för jag har ett liv i Sverige. Mitt huvud är ett enda virrvarr, och det är verkligen svårt att förklara vad jag känner, vad som rör sig inom mitt huvud. Det är svårt att förklara för mej själv och mina vänner här, och de går ändå igenom precis samma sak. 
 
En sak är säker, detta året har ändrat mig något otroligt mycket och jag kommer nu återkomma hem, starkare än någonsin. 
 
 
 
Finaste kusinen. Ska bli så mysigt att få krama om dej! <3 

Packningsbekymmer..

publicerat i Livet som au pair i USA;
Tja!! 
 
Någon som vill betala för mitt bagage hem?! Skulle lätt ta med tre väskor hem men tydligen är det inte tillåtet.. dumma regler.. 
Känns som om jag packar och packar men ändå blir sakerna inte mindre som ska med hem..  helt sjukt.. försökte nyss stänga ena väskan.. ha ha ha!!!! satt på den men funkade inte, och även om jag kan stänga den med lite våld så kommer den väga för mycket.. tyvärr.. har faktiskt bara lite kläder kvar, och några småsaker så om väskorna skulle gå att stänga och inte väga fööööör mycket skulle jag lätt få med dem hem! Så, kan ni inte göra mej en tjänst och sända positiv energi till väskorna så dem tappar lite vikt?! Ja? Tack så hemskt mycket!! :D. Förhoppningsvis återkommer jag imorgon och är positv med att packningen går toppen?! :D. får tänka plan B i värsta fall.. 
 
Idag fixade jag Janinas present, hon kommer älska den!! min familjs presenter, lite andra ärenden, så nu kan jag andas ut! och lägga fokuset på min packning.. Nu, ska jag varva ner och somna tidigt tänkte jag! 
 
See you later, Alligator! :D 
 

Helluuu!

publicerat i Livet som au pair i USA;
Hej! 
 
Idag är det tre veckor sedan jag bloggade senast.. ojdå. Trodde på riktigt att jag var inne i ett i ett flyt då, men det ser vi ju hur det gick.. hah! Jag saknar att skriva men förstår ni hur mycket osm händer här? Idag är det tio dagar kvar tills jag åker hem, tio ynka dagar.. Jag fattar det inte.. Mitt rum är en total röra, har packat ner en massa saker, vet fortfarande inte om allt kommer få plats eller inte.. Har en skapligt lång att göra lista, ska försöka bocka av så mycket saker jag bara kan ikväll/imorgon. 
Janina är i Vegas med sina tyska kompisar, vilket betyder jag har mer tid! HAH! Men jag saknar henne redan, efter knappt två dagar. Troligen vetskapen att när hon kommer hem, så är de tmycket närmre tills jag åker.. kan inte tänka mej hur svårt det kommer att bli att inte ha henne fem minuter bort. Hur ska jag klara mej?! 
 
Som sagt, det händer mycket, jag jobbar i stort sett hela dagen, och när jag inte jobbar så försöker jag lista ut de sista grejerna som behövs.. Så nu ska jag väl börja.. Tack för mej, hej! :D