Måndag!

publicerat i Vardagliga saker.;
Hej där!!!! :D står just nu i köket med Jossan! :) vi väntar på att pizzan ska komma hem, mums! Sedan blir det att fixa sig och fest ikväll, dock utan Norlie & kkv... Men, vi ska såklart ha roligt iaf!!! :D tills imorgon har vi varsin Ben & Jerrys som väntar i frysen, sjukt gott när det är dagen efter! ;) hihi. Hoppas vi ses ikväll på dansgolvet!! :)))

Hårfärgning.

publicerat i Vardagliga saker.;

Hallå där! Sitter med färg i håret, var ett tag sedan. Ska snart kolla film med min far. Mina kusiner åkte hem för ett tag sedan, då vi lekt till tuuusen!! Så mysigt! Älskar mina nya byxor, så himla sköna. Okej, de framhäver min stora rumpa, men vad gör det. Går ju inte dölja direkt ;) haha. Nä, jag försöker vara stolt över den! :) Imorn blir det fest fullt ut! Var ett tag sedan, ska bli riktigt kul! Ska bjuda Jossan och Therese på mat med, tror jag. Hihi, ja, pannkakor är väl min specialitet, så! Nä, har inte så mycket att säga egentligen, har glömt att fota skor, får se om jag orkar det.. märks :)


gammal bild.

Skön söndag.

publicerat i Vardagliga saker.;
Oj, så dålig jag är... igår tillbringade jag min dag med att städa typ hela huset, jo duktig tjej. Senare fick vi besök och fika! Älskar att fika! Framåt kvällen blev det nattfotboll med Jossan, då vi bara skulle kolla. Tyckte dock synd om Amjad, så vi erbjöd vår hjälp och hjälpte till resten av kvällen. Just nu ligger jag i med två söta vovvar. Åh, mina älsklingar!! Ska snart upp och äta frukost för senare kommer vi finfina kusiner! Ska väl även träffa Lisus en sväng. Nä, mina ägg kokar för fullt så bäst att gå upp tror jag. Hatar att ha sovmorgon och inte ha en tid att passa, är så lätt att bli liggande i sängen. Ska försöka lägga upp några par skor idag!!