När jag går ner, så vill du ha mer.

publicerat i Vardagliga saker.;
Hallå där!
 
Det går iaf framåt med mitt mobilsparande. Vet dock inte riktigt exakt vilken jag ska ha.. Velar mellan några. Får se vad det blir. Ska bli skönt i alla fall med en ny mobil. Tack och lov. Snart ska jag lägga mig i sängen framför Spökbuddiesarna! Älskar dem filmerna! Därefter ska jag kolla på Buddiesarna på äventyr! Hihi. :) Finns ju hela sju stycken, men har bara sett fem. Det är verkligen superbedårande filmer, som handlar om valpar som på olika sätt handlar i trubbel och ska fixa det. Rekommenderar de starkt! Annars så har jag jobbat idag med, min kropp är så himnla trött. Jag som tränade duktigt i början av veckan. Nu kommer jag hem, äter, och orkar typ ingenting mer. Herregud alltså.
 
Ha det superbra tills jag skriver här igen! :) :)

Ännu en dag gången.

publicerat i Vardagliga saker.;
Hallå där ute i stugan! :)
Jag kom hem för en timme sedan, drygt. Har stått vid Lisus en timme när hon jobbat. Det var roligt faktiskt! Snart ska jag borsta tänderna och lägga mig. Ja, klockan är strax över åtta men jag är så himla trött. Iaf i kroppen. Nästan en hel veckas superjobb är snart avklarat. Bara många kvar. Hehe. Fick hem mina skor idag! Åh, vad lycklig jag blir!!! :D
 
Ne, blev ignen flytt idag heller. Kom hem så sent, och valde Lisa före det. Gulligt av mej! :)
 
Ska gå och lägga mej nu, känner i mina fötter hur slut dem är. Och som sagt, så är detta bara början.. (:

Hur trött som helst.

publicerat i Vardagliga saker.;
Hej där! :)
Har jobbat hela nio timmar idag, då jag bara stått och gott typ, utan en kort lunch. Jag undrar om ni verkligen kan förstå hur trötta mina fötter och vader är? Det finns inte ord att beskriva. Så efter en sväng i stugan, då jag sovit på soffan där, och mamma och pappa har fixat toaletten. Jag ska strax gå och lägga mig, läsa lite och äta lite gojibär. Ska visa er det någon gång, för det är riktigt gott! Och nyttigt!
 
Pappa berättade att han och hans kompis slog vad i februari, ett vad som är igång tills imorgon. Jag tänkte när han berättade det för mej, att det är ju jättelänge kvar dit. Jag inser nu att tiden har gått jättefort. Helt plötsligt är vi här. Hoppas också att dessa jobbarveckor går fort, inte för att jag inte trivs utan för att jag blir så himla trött. Och det har bara gått tre dagar.
 
Nu ska jag räkna hur mycket pengar jag har sparat ihop och sedan ska jag lägga mig i sängen. God natt på er mina fina! :)
 
Min tårta jag gjorde när jag fyllde år. Mamma hjälpte väl lite. Den smakade mycket godare än vad den ser ut.