Fullspäckade dagar..

publicerat i Livet som au pair i USA;
Hej kära ni! 
 
Det är så fullt upp här. Igår tog vi en tur till DC, upplevde stan och shoppade lite. Kom hem halv elva, pratade en stund med R och somnade sent. Idag ska vi shoppa lite mer. Ska senare ikväll ha avskedsmiddag för Isa som lämnar oss snart. Sorgligt.. :( 
Så, det är fullt upp som ni förstår och jag har inte riktigt tiden till att blogga. Men ska försöka att ge er ett bra blogginlägg om dagen, minst! :) 
 
Nu ska jag fixa mig så vi kan sticka. Sommaren är en härlig och spännande tid, har massa planer och den kommer gå så fort. Snart är vi tillbaka till skolan och jag kommer ha mer tid till bloggen då! :) 
 
Puss! 

My parents are here!!!!

publicerat i Livet som au pair i USA;
H väckte mig strax innan åtta idag. Han sliter upp dörren och skriker att mina föräldrar är här. hahha.. rolig kille! 
Iaf, har varit en lugn dag, känns konstigt och bra att mina föräldrar är här. Just nu sitter vi och snackar lite om vad vi ska göra i helgen. Det blir nog en fullspäckad helg, och det ska bli så roligt! 
Vi tog en promenad, lekt. Barnen älskar att leka med pappa, hade inte förväntat mig något annat faktiskt.. 
Vi gick ut och åt pizza och stack till Target för att köpa lite grejer. Precis när vi ställer oss i kassan, blir det en tornadovarning och ingen får lämna affären och vi blir ståendes där inne, i mitten för cirkus gurkus en halvtimma. Sent kom vi hem, mina föräldrar köpte en klänning till mej, och lite snacks. 
Färgade håret igår, var trött på min utväxt och mår mycket bättre nu! ;) 
Måste fixa lite grejor nu, minneskort osv. 
 
Vi hörs imorgon, puss! <3
 
Köpte för två veckor sedan. 3 dollar typ!!! 
 

Torsdag.

publicerat i Livet som au pair i USA;
Hej på er! 
 
Torsdag idag, vilket innebär att det är fredag imorgon. Och då kommer mina föräldrar hit?! Fattar det inte, och att jag varit här i tre månader. Herregud så fort tiden går.. Helt otroligt. 
I alla fall, jag och barnen åkte till Target och kollade på alla leksaker. Vi köpte också lite. Haha. Helt sjukt hur fascinerade barn blir utav leksaker och allt som finns? 
Efter det stannade vi vid djuraffären och kollade på alla djur. Jag och H diskuterade glatt om hur vi ska ha det när vi blir vuxna, vilka djur vi ska köpa och så. Det var roligt, haha. Finns så sjukt mycket roliga djur, jag kommer sluta upp med en mängder. Jag älskar djur! Det är en stor del av min dröm! 
 
Nu ska jag organisera lite grejer, jag mår bra utav det, och det är kul! 
 
Frukostsällskap.