torsdagsnöje.

publicerat i Vardagliga saker.;
Hej där! :)
 
Har två hundar som gnäller bredvid mej, om att gå ut. Så måste väl typ gå ut snart med dem. Senare ska jag in till Vimmerby och hämta kusin från dagis, sedan ska han få vara en del av min film till min ansökan och därefter är jag nästan klar. Like it! Känner att bloggen handlar mycket om min au pair ansökan, men det är det som styr mitt liv just nu så. Jag vaknade halv tio idag, det är rätt sent för att vara mej så ska dra mej nu så jag hinner med dagens bestyr.
 
Ha en toppenbra dag, för det planerar jag att ha. En dag full av små äventyr, inte roligt att bara sitta hemma, liksom, :) så carpe diem! ;) PUSS!! :D

körkort.

publicerat i


Tänk att ett sådant litet kort betyder så mycket. Att jag nu tack vare detta lilla är påväg min min största dröm någonsin.

en måndagskväll.

publicerat i Vardagliga saker.;
Hej där!
 
Fattar inte att jag är så trött varje kväll.. ögonen går i kors, typ.. haha. Rolig och givande dag på jobbet, fick också ett samtal om min ansökan, lite tips på den men annars att den såg riktigt bra ut. Det börjar pirra i magen nu, att det kan vara så nära. Åh, glad blir jag. Imorgon ska jag hålla på med en video till ansökan, och sådär. Sedan är jag som sagt strax klar. Iiih. Nu, måste jag nog sova, så jag orkar gå upp tidigt imorgon så jag hinner med allt jag vill göra.
 
PUSS!!! :D