Update in Kisa

publicerat i Vardagliga saker.;
Godmorgon!

Söndagsmorgon och här ligger jag bredvid en gosig men trött pojkvän. Igår gick vi på bio och såg Dracula: Untold. Den får 3 3/4 av 5 från mej. :)

Det börjar dra ihop sig och snart åker jag till mitt andra hem, min andra familj. Så jag längtar efter mina älskade barn och vänner igen!

Något annat som händer i mitt liv, jo jag har tagit ett steg mot min volontär resa. Berättar snart mer om den! :)

Nu ska jag gosa lite tillbaks! :)
Vardagsbestyr

publicerat i Vardagliga saker.;
Godkväll! 
 
Haft en full dag, med jobb i skolan. Sedan har jag gjort allt som behövs göras här hemma, som matlagning, städning, disk, tvättning osv. Klockan är halv nio och jag berättar nu för min far att jag går och lägger mej. Givetvis betyder det inte att jag ska sova direkt, men efter något/några avsnitt av Pretty Little Liars har klockan hunnit bli en del. 
 
Jag har fått så mycket tankar och idéer jag vill skriva om. Senaste månaderna har mitt huvud varit ett enda virrvarr, alla tankar som spunnit runt och tagit all den energin jag brukade ha. Men sista två veckorna har flera utav mina stora frågetecken i mitt framtidna liv, lyckats klarna upp, åtminstonne lite grann. Jag känner att jag vill berätta mer om detta, men det får bli en annan dag! :) Som det mesta, säg ;) 
 
På min promenad förut slog mej tanken att ställa väckarklockan en halvtimme tidigare om mornarna och ta en morgonpromenad. Hur skönt vore inte det? :) Så, ska testa redan imorgon! 

Nu kanske..

publicerat i Vardagliga saker.;
Detta bloggande går ju riktigt bra, eller vad tycker ni? ;) 
 
I skrivande stund, ska jag snart börja jobba. Jag jobbar riktigt mycket, och jag stormtrivs. Jag har (tror jag iaf) lyckats styra upp mitt liv lite. Jag börjar fundera ut vad det är jag vill med mitt liv och vad jag kan göra. Jag ska, förhoppningsvis snart ta tag i bloggandet på allvar snart igen. Tänker dagligen på vad jag vill dela med mej utav, till er. Så, ska göra mitt bästa! 
 
Nu ska jag iväg och ta hand om barn, åh vad mysigt! :) Efter mitt tiotimmarspass, hoppas jag ha energi ikväll till att strukurera upp min blogg lite! 
 
Vi hörs! ;)