Jag tänker inte komma hem och se ut som en flodhäst!!

publicerat i Livet som au pair i USA;
Livet i USA är ganska mättande. Jo, jag menar på ett matigt sätt. Vi äter mycket och ordentligt. Det är snacks då och då. Det är mycket fet mat, trots att min familj äter ganska nyttigt med tanke på att de är amerikanare. Trots det har jag ökat min träning. Senaste veckan har jag tränat nästan varje dag. Jag brukar springa på bandet och på crosstrainern. Jag försöker också klämma in promenader och springturer ute, speciellt när det är fint väder! En kompis till mig berättade om en tjej hon kände som kommit hem från ett år i USA som au pair. Hennes föräldrar skulle möta henne på flygplatsen men de kände inte ens igen henne. Hon hade blivit så stor, riktigt kraftig och hela hennes kropp hade förändrats. Det är sjukt, så jag tänker hålla i min träning, motionera mycket!! och äta så nyttigt jag bara kan. Tänker inte gå på någon det eller så, liksom jag får jag träna för att jag ska kunna äta någon kaka eller så ibland.
 
Med det sagt, ska jag nu slänga på mig träningskläderna och bege mig utåt! :D

Jag hör hjärtslag, mina hjärtslag men låtsas för en stund att det är dina jag hör.

publicerat i Livet som au pair i USA;
Hallå där!

Hemma efter en mysig kväll hos en kompis. Jag och Jessica drog till en annan au pair, Louisa, och vi har umgåtts och kollat på film. Mysigt! :) Det var välbehövligt! Dock ska Isa åka hem ganska snart men hinner träffa henne lite mer iaf! :D
Klockan är nu över tolv, jag har stängt på larmet i huset och ska nu sova! Imorgon finns det flera "valda måsten" jag vill göra, och då ska jag inte skypa i typ tre timmar igen.. ;) elin..
Får se hur det blir, ska träna, sy och skriva. Det är det jag verkligen vill, dock lyckas så mycket annat komma i vägen.. Nåja, om jag skulle ta och sova så jag vaknar pigg tidigt imorgon kanske jag hinner. Märks! :)

Puss!