En update igen!

publicerat i Vardagliga saker.;
Hellu! 
 
Sitter och läser igenom gamla inlägg, från min tid i USA delvis. Stundvis saknar jag att bara vara au pair där och leva livet. Inte tänka så mycket. Men andra dagar är jag glad att jag tog chansen till ett oförglömligt år och att jag har andra spännande planer framför mej. 
 
Jag jobbar, och sliter. Jag har hunnit med denna veckan att prova på mitt sommarjobb. Som jag styrt, (nu överdriver jag liite, för det var inte så bökigt) att skaffa jobb över sommaren. Då, där jag jobbar i vanliga fall typ är stängt över sommaren behövde jag något annat. Lovade mej själv också att jag aldrig skulle tillbaka dit jag var innan. Så skickade in några ansökningar och vips så hade jag sommarjobb! Hur gött känns inte det?! Vart ska du vara då? Jani, jag kommer jobba på ett boende för människor med autism. Det är något helt nytt för mej men jag är väldigt taggad inför att lära mej nya saker och möta nya människor. 
 
MEN!
 

Innan sommaren kommer, har jag ju ett annat äventyr framför mej! Jag ska ju till Indien, Om två veckor så åker jag imorgon. Ojojoj. Är det så nära?! Om två veckor säger jag hejdå till min kärlek, men bara för tre månader. Sedan är han visst fast med mej! :). 
 
Nuni, (klapp på axeln till henne som varit duktig och bloggat liteska jag strax bege mej till min kära vän Linda och mumsa på pizza och chokladpudding ikväll!! :)